Behandelvormen

Om jou te helpen, hebben wij een scala aan tools. Onze diverse tools omvatten neuro-faciale therapie, sporttherapie, physis specialisme en EMB bloedonderzoek. Met behulp van deze kennis kunnen wij bij meer dan 85% van onze cliënten de pijn verlichten of volledig laten verdwijnen.

Wij begrijpen dat elk mens uniek is en dat de oorzaken van klachten sterk kunnen variëren. Daarom stellen wij jou behoeften centraal en richten wij ons op wat er nodig is om jouw herstel te bevorderen

Neurofaciale behandelingen en revalidatie

Of je nu last hebt van hoofdpijn, enkelklachten, een hernia of blijvende klachten na een nieuwe prothese, onze zeer effectieve test- en behandelmethodiek richt zich op het vinden van de oorzaak van jouw pijnklacht.

Door de oorzaak aan te pakken, kunnen we jouw pijn snel verlichten of zelfs verhelpen, waardoor je weer kunt genieten van een betere kwaliteit van leven. Bij ons staat niet de symptoombestrijding centraal, maar het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de klacht om tot een duurzame oplossing te komen.

Hoe werkt een neurofaciale behandeling of revalidatietraject?

Physis specialisme

Pijnklachten en fysieke beperkingen worden niet uitsluitend veroorzaakt door spierdysfunctie. Ze kunnen ook voortkomen uit verstoringen in een van de zes domeinen, namelijk slaap, immuunsysteem, ademhaling, stress, voeding en beweging.

Door deze verstoring(en) op te lossen, versterken we het zelf herstellend genezend vermogen van het lichaam. Hierdoor kunnen we de klachten en beperkingen verlichten of zelfs volledig verhelpen.

Wat kan een verstoring in de 6 domeinen voor mij betekenen?

EMB bloedonderzoek

Het EMB bloedonderzoek gaat verder en breder dan het standaard bloedonderzoek dat je via de huisarts kunt laten doen. Met deze test kunnen wij inzichtelijk maken welke voedingsstoffen je tekort komt en welke verstoringen en belastingen de oorzaak zijn van jouw klacht.

Door deze uitgebreide informatie kunnen wij heel gericht het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam ondersteunen en de klachten verhelpen. Dit betekent dat we niet alleen de symptomen aanpakken, maar ook de onderliggende oorzaken van jouw klachten kunnen aanpakken voor een duurzaam resultaat.

Wat is het verschil tussen een EMB en uitgebreid bloedonderzoek bij de (huis)arts?

De zes domeinen waar wij op letten

Als physis specialist kijken wij naar 6 aspecten (domeinen) van de mens; ademhaling, voeding, stress, slaap, beweging en het immuunsysteem. Deze 6 domeinen bij elkaar geven zo een beeld van ons zelf herstellend vermogen want een disfunctie in deze domeinen zorgt voor het ontstaan of in stand houden van uiteenlopende klachten.

Lees meer over 6 domeinen

Ervaringen van mensen die wij geholpen hebben