Revalidatie

Bij Diplas krijgen we vaak mensen met langdurige, soms jarenlange, pijnklachten. Deze pijnklachten worden vaak veroorzaakt door een hernia of zwakke rug. Ook pijnklachten die ondanks of dankzij een protheseoperatie aanhouden zien wij vaak voorbij komen. Deze pijnklachten zorgen er vaak voor dat mensen, niet of beperkt, kunnen werken, lopen, sporten enz.. Kortom ze belemmeren het dagelijks leven. Het is ons doel om die pijn te verlichten en daardoor vitaliteit en levenskwaliteit te herstellen.

Rug, nek en hoofd

Knie en kuit

Voet en enkel

Heup en bovenbeen

Schouder en arm

Wat verschilt ons van de reguliere revalidatie?

Bij Diplas werken we 1 op 1. We maken daarbij gebruik van speciale revalidatietechnieken. Wij gebruiken ook manuele behandeltechnieken en zorgen voor het neurologisch aansturen van spieren. Dit stelt ons in staat om snelle en indrukwekkende resultaten te behalen. In feite kunnen we vaak al binnen 4 weken de pijn, als gevolg van een hernia of zwakke onderrug, volledig verlichten.

Bij Diplas geloven we in snelle en effectieve oplossingen. We zijn er trots op dat we mensen helpen om pijn door een hernia en andere aandoeningen te overwinnen. Samen gaan we op weg naar een pijnvrij en gezond leven.

Ervaringen van mensen die wij geholpen hebben