Hoe werkt een EMB bloedonderzoek

Een uitgebreid EMB bloedonderzoek biedt gedetailleerde inzichten. Terwijl reguliere bloedonderzoeken bij de huisarts infecties, bloedarmoede, auto-immuunziekten en schildklierafwijkingen kunnen detecteren, biedt het bloed ons nog veel meer waardevolle informatie. Het onthult energetische belastingen en zelfs preklinische belastingen, nog voordat symptomen van ziekte merkbaar zijn.

Voor het EMB bloedonderzoek nemen we een kleine hoeveelheid bloed af via een vingerprik (capillair). Vervolgens wordt dit bloed in een laboratorium grondig onderzocht. Bij dit onderzoek hanteren we zowel een reguliere als complementaire benadering. We kijken echter niet alleen naar de laboratoriumresultaten. Voordat het EMB bloedonderzoek wordt uitgevoerd, voeren we ook een uitgebreide anamnese uit. De bevindingen van de anamnese worden ook meegenomen in het totaalbeeld.

Wat kan een EMB onderzoek voor mij betekenen?

Het onderzoek verschaft informatie over de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen, evenals de trombocyten (hematologisch bloedonderzoek). Daarnaast biedt het inzicht in mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen. Het verschaft dus veel meer informatie dan een regulier bloedonderzoek.

Hierdoor wordt duidelijk waar de potentiële oorzaak van jouw klachten vandaan komt. Met deze kennis kunnen we, samen met jou, snel en effectief een vervolgstap maken om deze oorzaken aan te pakken en op te lossen.

Voor wie is een EMB bloedonderzoek nuttig?

Het EMB bloedonderzoek is waardevol voor mensen die te maken hebben met diverse (vage) klachten en niet weten wat de oorzaak hiervan is. Het kan bijvoorbeeld gaan om overgangsklachten, PMS, een opgeblazen buik, huidklachten, burn-out, eetbuien, moeilijkheden met afvallen, mentale problemen, darmklachten, slaapproblemen en vermoeidheid. Door middel van het EMB bloedonderzoek kunnen we de oorzaak van deze klachten identificeren en begrijpen, waardoor we gerichte maatregelen kunnen nemen om ze aan te pakken.

Terug naar behandelvormen

Ervaringen van mensen die wij geholpen hebben